SC AUTOMATIC ELECTRO SRL, Paşcani

SC AUTOMATIC ELECTRO SRL
Strada Casa De Apa, Nr. 1, Lângă Depozitul lui CEZAR
705200 Paşcani - Fântânele
Iaşi
Celular:
0744130406
Administrator (Director)
Competentă, Profesionalism cu o bogată experientă în aplicatii practice, Introducerea de aparatură modernă pentru Instalatii noi sau Modernizări industriale, Exigentă, Seriozitate, Corectitudine si faptul ca nu facem rabat de la Calitatea Serviciilor oferite Beneficiarilor nostri, sunt factori care a contribuit si contribuie la portofoliu nostru de clienti si evolutia societătii noastre pe piata românească !
Pagină verificată, ultima actualizare a fost acum o lună

Informaţii detaliate

Denumire oficială firmă
S.C. AUTOMATIC ELECTRO S.R.L.
Nr. de înmatriculare
J22/793/2005
Nume anterioare
1. SC AUTOMATIC SRL
2. SC AUTOMATIC-MH SRL
CIF
17382061
Număr de angajați
Max.9
Data înființării
14 mar. 2005

Descriere

Firma noastra se numara printre primele unitati clasate pe primele locuri judetene si pe tara, in nenumarati ani ! Proiecteaza si executa instalatii electrice de forta-puteri nelimitate, comanda si automatizari industriale., - Proiecteaza si executa instalatii electrice de incalzire sau instalatii de ardere cu gaz metan si aer de combustie pentru Cuptoare industriale de forja, tratament termic si Linii tehnologice complet automatizate cu calculator de proces, in circuit inchis, de incalzire pentru tratament termic in bai cu ulei termal, spalare, uscare si detensionare in cuptoare de revenire., - Proiecteaza si execuita tablouri electrice de forta - puteri nelimitate, comanda si automatizare., - Proiecteaza si executa bucle de reglaj autoamt a temperaturii din orice domeniu.


Profil lung
Firma noastra lucreaza in majoritatea cazurilor impreuna cu firma Conex Intrade SRL Bucuresti de cca. 16 ani, care este unicul distribuitor de materiale ceramice si echipamente de ardere si automatizare tip Pyronics necesare pentru constructia Cuptoarelor industriale, totodata si executant de cuptoare industriale si linii tehnologice de tratament termic. Realizind aceasta asocire am reusit sa executam utilaje de acest tip la cheie, atit din punct de vedere constructiv, mecanic, electric si automatizare atit ca utilaje noi cit si utilaje supuse modernizarii.
Aceste aplicatii moderne au facut ca beneficiarii lucrarilor respective sa beneficize de mari reduceri la cosumuri energetice, care in medie au fost de 40%. De asemenea au redus mult timpul de incalzire initiala a cuptoarelor.
Putem enumera citeva societati beneficiare a lucrarilor noastre de succes: SC Rulmenti SA Birlad, SC IMGB SA Bucuresti, SC Remar SA Pascani, SC Petal SRl Husi, SC IRV SRL Suceava, SC Aerostar SA Bacau, SC Meridian SRL Pascani, SC Scudas SA Pascani, SC Aluc Prodcom SRL Bailesti/Dolj, SC ASAM SRL Iasi, SC Mer Invest Industries SRL Baicoi/Prahova, etc.
Cuvinte cheie:
Echipamente industriale, Utilaje industriale, Automatizari industriale, Proiectare instalatii electrice, Instalatii electrice si automatizari, Echipamente hidraulice, Electronica industriala, Traductoare, Echipamente pneumatice, Tratament termic, Executare instalatii electrice, Comandare automatizari industriale, Cuptoare industriale de forja, Executare bucle de reglaj automat, Executare tablouri electrice de forta, Incalzire pentru tratament termic in bai, Linii tehnologice complet automatizate, Proiectare bucle de reglaj automat, Proiectare instalatii de ardere cu gaz metan, Proiectare instalatii electrice de incalzire, Proiectare tablouri electrice
Localităţi servite
Pascani, Bârlad, Bucuresti, Huşi, Târgovişte, Iaşi, Suceava, Bacău, Cluj, Targu Frumos, Zalău, Oradea, Băileşti/Dolj, Baicoi/Prahova.
Metode de plată disponibile
 • Numerar
  Numerar
 • Visa
  Visa
 • Tranzacţie bancară
  Tranzacţie bancară
 • Euro
  Euro
SC AUTOMATIC ELECTRO SRL apare în următoarele categorii:

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre SC AUTOMATIC ELECTRO SRL!

Împărtășește-ți experiența!

Persoane de contact

PETREA MURARU
MANAGEMENT

Trimitere mesaj

0744130406

  Produse

  Tablou-electric-si-de-aut
  Instalatii electrice si de ardere pentru Linii de tratament termic si Cuptoare industriale Instalatii noi sau modernizari, in functie de cererea beneficarului, prin proiectare si executie cu cele mai moderne tehnologii aplicabile in vederea fiabilitatii, preciziei, a reducerii de consumuri energetice inutile si a incadrarii normelor de securitatea muncii in vigoare.

  Desărcări

  Proiectare ?i Execu?ie Instalatii electrice de for?ă, comandă ?i automatizare, inclusiv de ardere
  Proiectare ?i Execu?ie Instalatii electrice de for?ă, comandă ?i automatizare, inclusiv de ardere
  PNG din 08.07.2017 - 364 KB
  Descarcă fişier

  Firme similare în apropiere

  1. Strada Horia 15
   705200  Paşcani
  2. Strada Moldovei Nr. 13
   705200  Paşcani
  3. Al. 1 Decembrie 1918 Nr. 17, Bl. 14A, Sc. B, Ap. 27
   705200  Paşcani
  4. Strada Vatra Nr. 80
   705200  Paşcani
  5. Strada Vatra Nr. 70
   705200  Paşcani
  6. Strada Vatra Nr. 46
   705200  Paşcani
  7. Harta firmelor asemănătoare din apropiere